BETT 2019 in Londen

Van 23 tot 26 januari 2019 zullen directeuren en ICT-coördinatoren van Stopoz een reis naar Londen maken om de BETT 2019 bij te wonen. 
Deze educatieve Bett reis naar Londen is dé manier om nieuwe ideeën op te doen op het gebied van onderwijs en ICT. Je komt in aanraking met interessante praktijkvoorbeelden, leert van experts op het gebied van onderwijs en ICT en dat alles met de wereldstad Londen als decor. De reis is een uitgelezen kans om in contact te komen met onderwijs-collega's uit eigen land en kennis en ervaring te delen met elkaar. 

Bett show

De Bett show is een jaarlijks evenement voor iedereen die actief is in het onderwijs en op de hoogte wil blijven van de laatste technologische ontwikkelingen ten behoeve van educatie. Tijdens de Bett show kun je experimenteren met de nieuwste ICT-uitingen en luisteren naar gepassioneerde experts.  
Daarnaast biedt het dé gelegenheid om collega’s uit de hele wereld te ontmoeten en ideeën uit te wisselen. Je kunt deelnemen aan praktische seminars, workshops en demonstraties. 


 Schoolbezoek 

Deze reis krijgt nog meer educatieve inhoud door het bezoeken van een school voor primair onderwijs en een City Learning Centre (CLC). Bij het schoolbezoek staat het uitwisselen van ervaringen op het gebied van ICT-toepassingen centraal. Je staat in nauw contact met zowel leerkrachten als leerlingen met voldoende ruimte voor vraag en antwoord. 

City Learning Centre

Een CLC is een innovatieve instelling waar zowel leerlingen als leerkrachten enthousiast gemaakt worden voor het gebruik van ICT in het onderwijs door middel van workshops, trainingen en evenementen. Het London Connected Learning Centre (LCLC) is een vooraanstaand technologisch centrum. Het LCLC traint leerkrachten op het gebied van rekenen, wetenschap en technische vaardigheden. Daarnaast ondersteunt het centrum scholen met de inzet van digitale technologie binnen het curriculum.