Werken bij

Stichting Openbaar Primair Onderwijs Zuid-Kennemerland (Stopoz) is bestuurder van negen openbare scholen in de gemeenten Bloemendaal, Heemstede, Zandvoort, Haarlemmerliede en Spaarnwoude. Het is onze missie om samen met onze scholen uitdagend en toekomstbestendig onderwijs te waarborgen en te stimuleren. Gezamenlijk staan we voor een school(werk)klimaat waarbinnen alle leerlingen en medewerkers uitgedaagd worden om hun talenten te laten zien en te ontwikkelen.

Cultuur

Onze cultuur kenmerkt zich door samenwerking, verbinding en betrokkenheid. De lijnen binnen Stopoz zijn kort en er is ruimte voor persoonlijke aandacht en ontwikkeling. We vinden het belangrijk dat de schoolteams onderling een goede band met elkaar hebben en organiseren daarom onder meer activiteiten die verbindend en gezellig zijn. In de Stopoz-kennisbank ontmoeten collega’s elkaar bijvoorbeeld virtueel om kennis en ervaringen te delen en om bijvoorbeeld te luisteren naar een gastspreker. Daarnaast kunnen medewerkers elkaar tijdens borrels, teamuitjes, de kerstmarkt of tijdens de gezamenlijke Stopoz-dag ook informeel ontmoeten.

Solliciteren 

Geïnteresseerd in een uitdagende baan binnen Stopoz? Solliciteer dan gericht op een van de openstaande vacatures.
Mocht er geen passende vacature zijn, dan kunt u een open sollicitatie sturen naar info@stopoz.nl, t.a.v. de heer J. Speelman.

U kunt zich ook aanmelden voor de vervangingspool.

Vervangingspool

Wij zijn regelmatig op zoek naar leraren of onderwijsassistenten ter vervanging van bijvoorbeeld ziekte of zwangerschap. Voor de invulling van deze tijdelijke functies werken we samen met RTC De Beurs.

RTC De Beurs is een samenwerking van negen schoolbesturen in regio Haarlemmermeer en Kennemerland. Dit samenwerkingsverband draagt bij aan het waarborgen van de kwaliteit van het onderwijs door te werken aan behoud van werkgelegenheid, het organiseren van personele vervanging en het bieden van kansen aan startende en talentvolle leraren. De deelnemende besturen hebben een gezamenlijke vervangingspool waarin alle vervangers en alle oproepkrachten worden opgenomen die bij de scholen en besturen bekend zijn. Alle vervangingen verlopen via de pool van RTC De Beurs.

Interesse?

Stuur uw motivatiebrief en cv naar rtcdebeurs@gmail.com.
Vanuit RTC De Beurs wordt er contact met u opgenomen.