Het College van Bestuur van Stopoz is op zoek naar een:
Directeur Voorwegschool te Heemstede

Directeur op de oudste school van Nederland. Iets voor jou?

0,9 FTE, per het nieuwe schooljaar 2019-2020

Wil jij graag directeur worden op de oudste school van Nederland, dan is dit misschien wel dé droombaan voor jou?

De Voorwegschool is dan wel oud, maar staat voorop in onderwijskundige innovatie, digitalisatie en brede persoonlijke ontwikkeling. Acceptatie, vriendelijkheid, vertrouwen en persoonlijke groei staan centraal op de Voorwegschool. De cultuur kenmerkt zich door diversiteit, samenwerking, verbinding en betrokkenheid.

De Voorwegschool is een buurtschool in Heemstede waar iedereen welkom is. We zijn een kleurrijke school en hebben een passie voor leren. Leren is meer dan leren voor de school, wij leren voor het leven! We zijn een school waar mediawijsheid en cultuur nauw samenwerken. Hiervoor ontwikkelen we, samen met ouders en leerlingen, leerlijnen en beleid op het gebied van de nieuwe (sociale) media, zodat de kinderen en ouders hun weg weten te vinden in de digitale wereld. Onze school staat open voor kinderen met verschillende capaciteiten, afkomst, karakters en interesses, van kleuter tot tiener. Wij waarderen verschillen en zien deze als een verrijking binnen ons onderwijs.

Wie zoeken wij?

Graag verwelkomen wij een nieuwe directeur die zijn of haar eigen onderwijskundige visie combineert met de ontwikkelingen die de afgelopen periode op de Voorwegschool in gang zijn gezet. Iemand die besluitvaardig is en de juiste balans weet te creëren tussen de belangen van de leerlingen, het team en de wensen van ouders en leerkrachten. Een directeur die enerzijds in staat is om met de leerkrachten een goed draaiend team te vormen en anderzijds zijn of haar rol als formeel leidinggevende constructief handelend weet op te pakken tijdens de gesprekkencyclus, in ontwikkelgesprekken met de leerkrachten en bij ouder/leerling vraagstukken. Onze nieuwe directeur vertegenwoordigt de Voorwegschool intern en extern en is een gezicht naar buiten op een toegankelijke, aimabele, vriendelijke doch duidelijke manier. Dus....

Heb je het diploma schoolleider primair onderwijs en een Pabo-opleiding of opleiding van een vergelijkbaar niveau (HBO of universiteit) afgerond?

Heb je ruime ervaring als directeur in het basisonderwijs of in een soortgelijke functie?

Salaris

Het salaris is conform CAO PO, directieschaal DB.

Word jij directeur van de oudste school van Nederland?

Dan maken we graag kennis met jou! Stuur je CV en motivatiebrief naar a.rasenberg@spijtenburg.nl. De kennismaking met Spijtenburg staat gepland op donderdagochtend 13 juni in de regio van Haarlem en de 1e kennismaking met de BAC op woensdag 19 juni in de middag/avond.

Neem voor meer informatie over de functie contact op Sybille van Bladel op 

06-11024647 of via s.vanbladel@spijtenburg.nl. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Michelle de Rover op 0162-420 110 of via m.derover@spijtenburg.nl
Kijk ook op
www.stopoz.nl en www.voorwegschool.nl