Kijk dan hieronder voor de openstaande vacatures. 

Weet jij het onderwijsaanbod en de sfeer in de groep te combineren, sta je open voor de diversiteit in achtergronden van onze leerlingen, wil je deel uitmaken van een enthousiast en betrokken team, dan gaan wij graag met jou in gesprek. 
Voor reacties of nadere inlichtingen met betrekking tot de functies kun je contact opnemen met de directeur van de betreffende school of met de Bestuursadviseur HR, de heer John Speelman.

Contactgegevens:
T 023 - 303 1016 
M 06 - 5 777 9208 
E john.speelman@stopoz.nl 

Je kunt je ook aanmelden voor de vervangingspool of je kunt een open sollicitatie sturen naar natasja.hendriks@stopoz.nl
T 023-303 1016


Voor meer informatie over onze scholen verwijzen wij je graag naar de websites, zie de link op onze homepage. 

https://www.stopoz.nlDe Julianaschool in Overveen is op zoek naar een:

Onderwijsassistent voor groep 6 voor 3 tot 5 ochtenden per week (0,3 - 0,5 fte m/v)
Startdatum in overleg.

Kom jij ons team versterken?
Neem dan contact op met Karin Dol-Mul, directeur Julianaschool. Telefoon: 023-5260363. E-mail: directie.julianaschool@stopoz.nl
Je sollicitatie (motivatie en cv) kun je mailen naar directie.julianaschool@stopoz.nlDe Hannie Schaftschool in Zandvoort is op zoek naar een:

Leerkracht voor een kleutergroep (0,6 fte m/v)
Dit betreft een reguliere vacature (startdatum in overleg).

Kom jij ons team versterken?
Neem dan contact op met Marja Driehuizen of Ria Koning, directie Hannie Schaftschool. Telefoon: 023-5712862. E-mail: directie.hannieschaftschool@stopoz.nl
Je sollicitatie (motivatie en cv) kun je mailen naar directie.hannieschaftschool@stopoz.nl


 
De Duinroos in Zandvoort is op zoek naar een:

Leerkracht voor een bovenbouwgroep (0,6 fte m/v)
Een andere werktijdfactor dan 0,6 fte is mogelijk.
Dit betreft een reguliere vacature (startdatum september 2019).

Kom jij ons team versterken?
Neem dan contact op met Marga Bol, directeur van de Duinroos. Telefoon: 023-5740000. E-mail: info@deduinroos.nl
Je sollicitatie (motivatie en cv) kun je mailen naar info@deduinroos.nl


Vacature leerkracht middenbouw

Wij zoeken per 25 februari 2020 (de maandag na de voorjaarsvakantie)

Fulltime leerkracht voor de middenbouw (m/v)

Wil jij werken op een school midden in de natuur? Met veel ruimte om het gebouw (met buitenlokaal en moestuin) en naast de reguliere lessen een gevarieerd aanbod van ateliers, sport, cultuur en vormingslessen. Ook bieden we op deze school bijna twee uur aan onderwijsassistentie per groep per week,  zodat jij de ruimte hebt voor je administratie en/of andere schooltaken. 

Op de Vondelschool laten we kinderen leren vanuit nieuwsgierigheid en verwondering. Onze leerlingen worden uitgedaagd om hun eigen verantwoordelijkheid te nemen en samen te werken, vanzelfsprekend in een veilige omgeving. Je komt terecht in een gedreven team met een grote passie voor lesgeven. Startende leerkrachten worden gecoached en we maken gebruik van ieders talenten. Het team staat op de Vondelschool centraal.

Voor de middenbouw zoeken we een leerkracht met een enthousiaste en inspirerende houding. Je bent in staat je snel in te werken in onze manier van lesgeven. Bovendien weet je de lessen goed te laten aansluiten bij de leefwereld van de leerlingen.

Functie-eisen

- PABO-diploma
- Het is een pré als je al ervaring hebt in het lesgeven aan onderbouw groepen
- Je bent bereid om je bezig te houden met neventaken binnen de school
- Bij voorkeur woonachtig in de regio Kennemerland

Ben jij de leerkracht die wij zoeken en kom je ons team versterken? Neem dan contact op met:
Natasja Belt, directeur.
Telefoon: 023 542 1076
E-mail: directie.vondelschool@stopoz.nl.
Je sollicitatie (motivatie en cv) kun je mailen naar directie.vondelschool@stopoz.nl, t.a.v. Natasja Belt.Stichting Openbaar Primair Onderwijs Zuid-Kennemerland (Stopoz) is voor het schooljaar 2019-2020 op zoek naar een:

Leerkracht voor de A-pool (0,6-1,0 fte m/v) 

Als A-pooler bij Stopoz krijg je een jaarcontract en word je ingezet voor vervangingen op de scholen van Stopoz. Het kan daarbij gaan om zowel langdurige als kortdurende vervangingen. Je wordt in principe ingezet in groep 1 t/m 8, maar het is mogelijk om jouw voorkeuren aan te geven.

Je krijgt de mogelijkheid om de scholen van Stopoz te leren kennen. Wanneer je uiteindelijk zou willen doorstromen naar een vaste school en/of vaste groep, dan zijn daar bij Stopoz voldoende mogelijkheden voor.

Kom jij Stopoz versterken?
Neem dan contact op met Natasja Hendriks, afdeling P&O Stopoz. Telefoon: 023-3031016. E-mail: natasja.hendriks@stopoz.nl
Je sollicitatie (motivatie en cv) kun je mailen naar natasja.hendriks@stopoz.nl